Betaalmethoden

U kunt bij GoedkoopsteKinderbedden.nl op verschillende manieren betalen.

Bank-/Giro-overboeking (alleen in Nederland)
Op het scherm worden de gegevens getoond zoals u ze op uw overschrijvingsformulier dient in te vullen. Als u gebruik maakt van online banking (bijvoorbeeld via internet), dan neemt u de gegevens over in het desbetreffende online-formulier van uw bank. U verzendt het door u ingevulde overschrijvingsformulier per post of elektronisch naar uw bank, die de betaling vervolgens verwerkt. Deze manier van betalen duurt minimaal enkele dagen. Op het moment dat de betaling is geïncasseerd worden de producten verzonden.
 

iDeal en SofortBanking
De volgende betaalmethoden lopen via Sisow: iDeal en SofortBanking. U kiest simpelweg de betaalmethode waar u zich het prettigst en meest vertrouwd bij voelt. Goed om te weten is trouwens dat Sisow een website eerst keurt voordat zij een aanvraag goedkeuren. Wij hebben deze test, zoals u ziet, goed doorstaan.

Achteraf betalen via Billink (alleen in Nederland)
Dit is de optie 'Factuur'. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaalt u later (binnen 14 dagen) de factuur. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt vervolgens namens Billink B.V. de factuur. Billink B.V. is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van uw betaling.
Let op: Deze betaalmethode is alleen maar zichtbaar wanneer het bestelbedrag onder de € 250,- ligt.