Jongensbed

  • Geplaatst op
  • 0
Jongensbed

Het kopen van een jongensbed kan overweldigend zijn. Er is zoveel keuze aan stapelbedden, hoogslapers, met of zonder glijbaan en toren. Wij geven u een korte samenvatting.

Jongensbed in een stoere of luxe uitvoering. Daarin bieden we volop keuze. De slaapkamer is een kamer waar we veel uren doorbrengen. Dagelijks hebben we onze nachtrust nodig en dat geldt ook voor onze kinderen. Een goed jongensbed is daarom niet weg te denken uit een jongensslaapkamer. Kinderbedden zijn over het algemeen vrij prijzig, maar wij hebben daar verandering in gebracht.

Uiteenlopende modellen

Eerder was een jongensbed een gewoon bed. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze variaties. Denk hierbij aan standaard kinderbedden, hoogslapers, halfhoogslapers en stapelbedden. Ook zijn er talloze accessoires voor een jongensbed. Je kunt bijvoorbeeld leuke bijpassende lades kopen om spulletjes in op te bergen.

Kinderbedden

De kinderbedden zijn de standaard bedden. Geen gekke dingen, maar gewoon een jongensbed zoals die origineel bedoeld is. Het grote voordeel is dat er weinig ongelukken kunnen gebeuren. De bedden staan immers laag aan de grond en bovendien zijn ze erg voordelig.

Hoogslapers

Veel jongens zoeken graag het avontuur op. Dat begint al op jonge leeftijd. Een hoogslaper is ontzettend stoer, omdat je nu eenmaal hoog slaapt. Bovendien is een hoogslaper ook erg praktisch. Je hebt namelijk veel meer ruimte. Je kunt allerlei dingen kwijt onder het bed. Denk hierbij aan een bureau of een kastje.

Halfhoogslapers

Een halfhoogslaper is een avontuurlijk jongensbed. De bedden zijn vooral cartoon-achtig en zijn er in verschillende thema’s. Je vindt bijvoorbeeld bedden met een torenmodel, maar ook een voetbalbed met een goal. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos. Een glijbaan aan je bedis tegenwoordig ook geen overbodige luxe meer!

Stapelbedden

Ook zijn er nog stapelbedden binnen ons assortiment. Deze zijn vooral erg praktisch. Indien er twee kinderen op één kamer slapen, kunnen ze gemakkelijk gebruik maken van hetzelfde bed. Eentje slaapt onder en de andere bovenop. Dat bespaart aanzienlijk wat ruimte in de slaapkamer, waardoor een slaapkamer prima door twee kinderen gedeeld kan worden.

Diverse accessoires voor het jongensbed

Uiteraard zijn er nog diverse accessoires beschikbaar, waaronder lattenbodems, matrassen en ladensets. Met de ladensets kun je de kinderkamer netjes houden. Ook zijn er nog diverse piraten decoraties om de kinderkamer helemaal om te toveren naar smaak van je kind.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »