Meisjesbed

Meisjesbed

Een meisjesbed kopen is niet zo moeilijk. Er is echter zoveel keuze, dat wij je hierbij graag helpen.

Meisjesbed in een stoere of luxe uitvoering. Hierin bieden wij voor zowel een jongen als een meisje genoeg keuze. Na een lange dag is het van groot belang dat je kind goed tot rust kan komen. Een goed ingerichte slaapkamer is daarom een pre. Een van de belangrijkste meubels van een meisjeskamer is het meisjesbed. Hier kan ze lekker tot rust komen. Dat is belangrijk voor je kind, maar ook voor jezelf.

Diverse modellen

Een meisjesbed is lang niet altijd standaard. Eerder kozen veel ouders gewoon voor normale kinderbedden, maar tegenwoordig vind je de meest uiteenlopende modellen. Zo zijn er naast kinderbedden ook halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden. Daarnaast vind je talloze accessoires om de slaapkamer aan te vullen. Denk hierbij aan ladensets, maar ook matrassen en lattenbodems.

Kinderbedden

Veel meisjes vinden een standaard kinderbed voldoende. Een simpel bed, waar veel knuffels in kunnen zodat ze lekker kunnen uitrusten. Er kunnen weinig ongelukken gebeuren, gezien de hoogte, en bovendien springen ze snel het bed uit de volgende dag. Een hemelbed is momenteel het meisjesbed dat helemaal in is!

Hoogslapers

Hoogslapers zijn stoere bedden, die ook steeds meer als meisjesbed worden ontwikkeld. De hoogslapers zijn voorzien van een stevige trap met leuningen, zodat je kind gemakkelijk naar boven kan ‘lopen’.

Halfhoogslapers

De halfhoogslapers spelen in op de behoeftes van je jongedame. Zo zijn er leuke halfhoogslapers met een toren en een glijbaan. Je dochter kan genieten van een fantasierijk bed, waar bovendien ook nog op gespeeld kan worden. Een typisch meisjesbed is helemaal roze, paars of gericht op fairytail. Om je kleine prinses een echte prinses te laten voelen, hebben we ook diverse decoraties voor de slaapkamer voor een bijpassende look!

Stapelbedden

Als laatste op de lijst hebben we ook nog stapelbedden. Stapelbedden zijn vooral erg praktisch. Er kunnen twee kinderen op slaapkamer, waarbij één van de twee onder ligt en het andere kind boven. Je kinderen kunnen dan gemakkelijk een slaapkamer delen, zonder veel ruimte kwijt te zijn aan twee bedden.

Accessoires

Uiteraard bestaat ons assortiment ook uit diverse handige accessoires. Je kunt hierbij denken aan ladesets, matrassen en lattenbodems, maar we hebben ook diverse accessoires om de kinderkamer helemaal op te fleuren!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »