Bed met glijbaan voor een kinderkamer

Bed met glijbaan is in onze webshop te vinden bij de halfhoogslapers. Een bed met glijbaan is voor uw kind een extra pleziertje die u uw dochter of zoon niet van mag onthouden. Er zijn tal van leuke kinderbedden verkrijgbaar in onze webshop. De vele kleurvarianten van de kinderbedden geeft u in ieder de mogelijkheid te kiezen voor de juiste kleurencombinatie die ook daadwerkelijk past met de kleuren van de kinderslaapkamer. We hebben twee varianten als u zoekt naar een bed met glijbaan, namelijk;

Zoals u kunt zien valt het bed met glijbaan binnen de categorie halfhoogslapers. Een halfhoogslaper met glijbaan heeft een wat beperktere ruimte eronder als we het vergelijken met bijvoorbeeld hoogslapers, die doorgaans een stuk hoger zijn.

Bed met glijbaan en toren in vele kleuren verkrijgbaar

Kijkt u eens naar onze links hierboven waar wij het bed met glijbaan in diverse kleur varianten laten zien. Graag accentueren wij nogmaals de voordelen als u bij ons een bed met glijbaan bestelt, namelijk;

  • Wordt compleet binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd
  • Gratis levering
  • Kwaliteitskeurmerken van al onze produkten
  • Telefonisch dagelijks bereikbaar voor al uw vragen
  • Aantrekkelijk geprijsd
Een bed met glijbaan is natuurlijk helemaal mooi aangekleed als er ook een toren bij wordt geleverd. Maar dat is natuurlijk geen must. Voor de inrichting van een kinderkamer geeft een toren een extraatje waardoor uw kind zich helemaal waant in een sfeervolle kinderkamer. Daarnaast is het ook van belang dat uw kind op een goed matras slaapt voor een goed slaapcomfort. Wenst u hier meer advies over te hebben, neem dan gerust met ons contact op. 

Kwaliteits kinderbedden bij Goedkoopstekinderbedden.nl

Het bed met glijbaan wordt geleverd in grenen houten materialen. Daarnaast wordt de kleur van het grenen hout omgeven door de vrolijke kleuren van het zeil dat onder het bed hangt en dezelfde kleuren omvat als die van de tunnel. Mocht u specifiek wensen omtrent een kinderbed die u in onze webshop heeft gezien, neem dan gerust met ons op. Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren geopend. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »