Over ons

Welkom op onze website. Wij danken u u voor uw keuze een kijkje te nemen op onze website.

Vestiging Hoofddorp

Wij zijn een groothandel op het gebied van kinderbedden. Daarnaast leveren wij voor volwassenen boxspringsets en alle aanverwante zaken die in een slaapkamer toebehoort. Deze vindt u op onze website www.beddendeals.nl. Wij leveren tevens aan hotels en vakantieparken. Onze kinderbedden zijn van hoge kwaliteit. Met name door onze keuze om onze producten in Duitsland te laten fabriceren. Dat geldt dus ook voor alle onderdelen van het bed. Duitse producten wordt gekenmerkt door hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Wij weten hierdoor zeker dat onze klanten langdurig kunnen genieten van hun bed. Wij bieden op alle kinderbedden een garantie van 2 jaar en vanzelfsprekend kunt u op een goede service rekenen.

Onze contactgegevens

Tri-UMF B.V.
J.C. Beetslaan 163B
2131 AL Hoofddorp

Telefoon: (023) 528 12 44 

BTW: 817156331.B01
Kvk: 34259492
Reknr: NL 55 INGB 0657361046

Kennis en ervaring

Goedkoopstekinderbedden.nl heeft een nauwe samenwerking met Duitse fabrieken. Wij hebben 50 jaar ervaring als groothandel als het gaat om boxsprings, matrassen etc etc.

Aantrekkelijke prijzen

Wij hebben zeer lage prijzen voor onze kinderbedden en hanteren zeer concurrerende prijzen. U kunt onze prijzen vergelijken met andere aanbieders. Wij attenderen u erop dat er bij ons geen goedkope fabricage aanwezig is van bepaalde onderdelen van het bed, hetgeen tegenwoordig wel veel plaatsvindt.

Betrouwbaar

Wij gaan zorgvuldig om met onze klanten en haar gegevens. In onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy leest u hier meer over. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen.

Informatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij beantwoorden ze graag want wij houden net als u van duidelijkheid. Wij zijn op de aangegeven uren op de website telefonisch bereikbaar.

Onze specialisatie

U bent aan het goede adres indien u bij ons een kinderbed koopt. Mede door onze jarenlange ervaring en de kwalitatieve inkoopkanalen die wij hebben met Duitse partijen. Dit komt ook door uiting in de andere websites die wij hebben, zoals;
www.beddendeals.nl (verkoop aan particulieren)
www.bremafa.nl (groothandel voor winkels en hotels)
www.hethotelbed.nl (verkoop aan vakantieparken en hotels)

Hieraan herkent u dat wij echte specialisten zijn als het gaat om slaapkamerinrichting.

Onze sterke punten zijn:

  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • goede service (dat geldt ook voor na de aankoop van uw bed)
  • levering aan huis

Hierbij spreken wij onze dank uit voor de opmaak van onze website door webdesign bureau Van de Sand Design en onze SEO/Linkbuilding Linkbuilding specialist Maxser Online Media. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »