Betaalmethoden

U kunt bij GoedkoopsteKinderbedden.nl op verschillende manieren betalen.

Bank-/Giro-overboeking (alleen in Nederland)
Op het scherm worden de gegevens getoond zoals u ze op uw overschrijvingsformulier dient in te vullen. Als u gebruik maakt van online banking (bijvoorbeeld via internet), dan neemt u de gegevens over in het desbetreffende online-formulier van uw bank. U verzendt het door u ingevulde overschrijvingsformulier per post of elektronisch naar uw bank, die de betaling vervolgens verwerkt. Deze manier van betalen duurt minimaal enkele dagen. Op het moment dat de betaling is geïncasseerd worden de producten verzonden.
 

iDeal en SofortBanking
De volgende betaalmethoden lopen via Sisow: iDeal en SofortBanking. U kiest simpelweg de betaalmethode waar u zich het prettigst en meest vertrouwd bij voelt. Goed om te weten is trouwens dat Sisow een website eerst keurt voordat zij een aanvraag goedkeuren. Wij hebben deze test, zoals u ziet, goed doorstaan.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Goedkoopste Kinderbedden het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »