Verzenden en retourneren

Betaling

U kunt bij ons veilig kopen via internet en vertrouwd betalen via IDEAL, Paypal, MisterCash, Sofortbanking, bankoverschrijving of achteraf via een factuur.
(meer informatie over onze betaalmethoden)

Levertijden

Indien u bij ons een kinderbed bestelt, dan kunt u de bestelling binnen 3-5 werkdagen thuis verwachten. Dit wordt door een transportonderneming waar wij jaren mee werken keurig verzorgd.

Verzendkosten

U betaalt bij ons alleen verzendkosten bij bestellingen onder de 75 euro.

Bezorging

Nadat u uw beslissing genomen heeft een aankoop te doen en via onze website de betaling hebt verricht, dan wordt de order direct verwerkt. De leveringstijd bedraagt, indien niet anders vermeld, zo’n maximaal 3-8 werkdagen. Uw kinderbed wordt afgeleverd door een transportonderneming waar wij al jaren een samenwerkingsverband mee hebben.

Retourneren

U heeft een bedenkperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product dient indien mogelijk in originele verpakking en ongebruikt geretourneerd te worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. GoedkoopsteKinderbedden.nl zal de gehele aankoopsom binnen 14 dagen aan u terug betalen. Hiervoor maken wij een afspraak met de transportonderneming die de producten aan u geleverd heeft. De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor u.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan GoedkoopsteKinderbedden.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Gebruik voor retourzendingen het 'herroepingsformulier'.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan GoedkoopsteKinderbedden.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. het voorkomen van eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

GoedkoopsteKinderbedden.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door GoedkoopsteKinderbedden.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij GoedkoopsteKinderbedden.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. GoedkoopsteKinderbedden.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Let op: De kosten die gemaakt worden voor het ophalen van te retourneren product zijn voor uw rekening. Het uiteindelijke bedrag van terugbetaling is: de leveringskosten van de bestelling en het aankoopbedrag van het artikel/de artikelen, minus de retourkosten. Voorbeeld: Het totale aankoopbedrag is € 200,- en u wilt uw bestelling geheel retour zenden of herroepen. Wanneer de retourkosten € 30,- zijn, ontvangt u terug: € 170,-.
(Onze leverancier laat de producten bij u ophalen door een transportbedrijf. Deze rekenen transportkosten per product, net als bij het leveren. Het totaal aan retourkosten is dus afhankelijk van het aantal producten dat u terug wilt sturen. De retourkosten zullen echter altijd maximaal € 50,- zijn. Mochten de retourkosten hoger zijn dan € 50,-, dan is het gedeelte boven de € 50,- voor onze rekening.)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »