Stapelbedden

Pagina 1 van 2

Stapelbedden van de beste kwaliteit voor de beste slaapcomfort van uw kind. De stapelbedden hebben wij in verschillende varianten zoals u op onze website kunt zien. Voor wat betreft de ruimte indeling van de slaapkamer kan een stapelbed erg handig zijn. Een kinderbed kan in een te kleine kamer erg veel ruimte in beslag nemen. Toch kunnen kinderen heerlijk slapen in zo'n bed als er ook nog een heerlijk matras in ligt. Zo kun je toch de ruimte van een kinderkamer efficiënt inrichten voor uw zoon of dochter. Zo hebben wij blank gelakte en beukenhouten stapelbedden beschikbaar en in vele soorten modellen. De houten stapelbed is prachtig afgewerkt. Het zijn eveneens goedkope stapelbedden, dus zeer aantrekkelijk geprijsd. Een stapelbed kopen is dan ook in de aanschaf erg aantrekkelijk. Een goed matras voor een goede nachtrust is eveneens zeer belangrijk voor een goed slaapcomfort. Uw kind wordt goed uitgerust wakker na het slapen. Een genot voor elke kind dus. Voor een kinderkamer kan het ideaal zijn, omdat je hier weer veel ruimte mee bespaard. Anderzijds heeft u relatief een kleine woning en moet u het dus met minder ruimte, dan kan juist zo'n stapelbed een handige uitkomst zijn. 
 

Stapelbedden van beukenhout of grenen hout

Er zijn verschillende redenen waarom u dan toch eventueel voor een kinderstapelbed gaat, namelijk;

  • de stapelbedden zijn van echt BEUKENHOUT en GRENEN gemaakt, dus kwalitatief erg sterk 
  • aantrekkelijk in prijs
  • ruimtebesparend voor de kinderslaapkamer, dus handig als een kinderkamer erg klein is
  • multifunctioneel, twee kinderen kunnen erop slapen of een loge. 
Zo zijn er uiteraard ook veel voordelen te noemen voor hoogslapers of voor halfhoogslapers. Een kinderkamer is bij iedereen weer anders. Kinderen houden in ieder geval van een kinderkamer waar ze de ruimte hebben om te spelen. Een kinderbed vult de kamer al vrij snel, afhankelijk hoe groot de kinderkamer is. 


Stapelbed of kiezen voor een ander type kinderbed?

In onze assortiment bieden we naast de stapelbedden ook andere type bedden aan. Denkt u bijvoorbeeld aan de hoogslapershalfhoogslapers en de gewone kinderbedden. Genoeg keus dus. Van tijd tot tijd hebben wij wel eens een stapelbed aanbieding. Mocht u er nog niet uit zijn om direct een keuze te maken, like onze pagina op Facebook Goedkoopste Kinderbedden. Daarin informeren wij u regelmatig over onze produkten. Kijkt u rustig rond en wij zijn u graag van dienst als u meer informatie wenst te ontvangen over onze collectie kinderbedden.


Kwaliteitskeurmerk van onze kinderbedden

Naast het feit dat onze kinderbedden een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben, is het van belang te weten dat onze bedden voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij doen al jaren zaken met Duitse fabrikanten en zoals u weet is bekend dat Duitse produkten een oersterke reputatie hebben. Onze levertijd is daarnaast ook nog zeer aantrekkelijk, maar liefst binnen 5 dagen heeft u uw kinderbed in huis!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »